7 Μαρ 2018

Στις εκθέσεις Οινόραμα και Oenotelia τα κρασιά του EOΣ Σάμου

Την τιμητική του έχει το κρασί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις οίνου. και τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου θα είναι εκεί.


Το ΟΙΝΟΡΑΜΑ, μία από τις πιο καταξιωμένες εκθέσεις οίνου σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε διεθνές, ως προς τη συγκέντρωση ελληνικών οινοποιείων, θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, από 10 έως 12 Μαρτίου. Τα γλυκά, ξηρά και ημίξηρα κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ θα είναι εκεί στην Μπλε Αίθουσα, stand 72. Εκτός από την πλήρη γκάμα των οίνων του συνεταιρισμού που θα προσφέρονται, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν στην Πλατεία Γευσιγνωσίας το Samos Anthemis 2012, που απέσπασε Χρυσό στον Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης, και τη σειρά των «Αγεριών», Αγέρι του Αιγαίου ξηρό και Αγέρι του Αιγαίου ημίξηρο. 


Η έκθεση OENOTELIA διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και πρόκειται για μία σημαντική συνάντηση των φορέων του κρασιού σε κάθε τομέα και κάθε επίπεδο. Λαμβάνει χώρα από 10 έως 12 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προωθεί συνέργειες, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό. Τα κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ θα προσφέρονται στο Hall 1, στο σταντ F15. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required