10 Απρ 2018

Στην έκθεση "Ταξίδι 2018" ο δήμος Σάμου


Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2018», που διοργανώνεται από 20 έως και 22 Απριλίου, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία, συμμετέχει για τρίτη χρονιά ο δήμος Σάμου.

Επίσης, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο, το Γραφείο Ε.Ο.Τ., τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου, το γραφείο διοργάνωσης ταξιδιών top kinisis, καθώς και το γραφείο διοργάνωσης εκθέσεων και εκδηλώσεων display art, διοργανώνει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του νησιού μας ως Τουριστικού Προορισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου. Σε αυτό, πέραν των παρουσιάσεων, προετοιμάζεται εξειδικευμένη γευσιγνωστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου. που απευθύνεται στους εκπροσώπους των Κυπριακών και διεθνών αρχών, στα Μέσα Ενημέρωσης, σε επιχειρηματίες, επιστήμονες και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου, στα τηλέφωνα 2273350140-2273350166, έως και 16 Απριλίου, για να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους, με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκθέσεως, αλλά και της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί πως η Σάμος προβάλλεται στη διαφημιστική καμπάνια του Τουριστικού Πρακτορείου top kinisis, ως προορισμός διακοπών με απευθείας σύνδεση Λάρνακα-Σάμος κάθε Σάββατο, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με την Αεροπορική εταιρεία Cobalt.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required