17 Μαΐ 2018

ΕΠΑ.Λ. Καρλοβασίου: "Επισκεφθείτε μας και δείτε με τα μάτια σας τις δημιουργίες μας"

Τις δημιουργίες των μαθητών του παρουσιάζει στο κοινό της Σάμου το ΕΠΑ.Λ. Καρλοβασίου. Η ετήσια έκθεση, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Καρλοβασίου, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 21:00 και το πρωί του Σαββάτου, 19 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές των τεσσάρων τομέων του Επαγγελματικού Λυκείου (Γεωπονίας, Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Οικονομίας-Διοίκησης) θα παρουσιάσουν τα επιτεύγματα της χρονιάς τόσο σε καινοτόμα προϊόντα και κατασκευές υψηλής τεχνολογίας όσο και σε μεθόδους και τεχνικές εγκατάστασης-λειτουργίας εφαρμογών βάσει διεθνών προτύπων.

Παράλληλα το κοινό κατά τη διάρκεια του διημέρου θα μπορεί να ενημερωθεί με έγκυρο, κατανοητό και απτό τρόπο για τις ευκαιρίες που δίνονται -και τους δρόμους που ανοίγονται-, στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. βάσει των όσων νομοθετήθηκαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τους μαθητές των επαγγελματικών λυκείων της χώρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required