2 Μαΐ 2018

Την Ικαρία επισκέφτηκε ο μητροπολίτης Σάμου

Την Ικαρία επισκέφτηκε την Κυριακή, 29 Απριλίου, ο μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας & Φούρνων, κ.κ. Ευσέβιος, όπου συναντήθηκε με τους ιερείς και εφημέριους του νησιού, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές και  συζήτησε μαζί τους, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με πολλά διοικητικά και άλλα θέματα των Ενοριών. 

Το πρωί της Δευτέρας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο/Λύκειο Αγίου Κηρύκου και μίλησε με τους μαθητές. Ακολουθήσε τελετή κατά την οποία απένειμε επαίνους της τοπικής εκκλησίας προς τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες του 2016-2017 και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, ενόψει των εξετάσεών τους.

Στη συνέχεια ο μητροπολίτης μας επισκέφτηκε τα στρατόπεδα της Ικαρίας, όπου μίλησε με τους στρατευμένους νέους και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού και παράλληλα συνεχάρη τους Εθνοφύλακες. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Αγίου Κηρύκου , ενώ το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον αιδ/το πρεσβ. Λεωνίδα Τσαρνά, που εκτελεί χρέη ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής της Θεοτόκου Λευκάδος Αγίου Κηρύκου, επισκέφτηκε τη Μονή, την οποία ανέγειραν οι Κολλυβάδες Πατέρες το 1775 και τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ικαρία, ο μητροπολίτης Σάμου συναντήθηκε, επίσης, με εκκλησιαστικά συμβούλια, με φορείς και με τις αρχές του νησιού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required