3 Μαΐ 2018

Τους Μυτιληνιούς επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Τη δημοτική κοινότητα των Μυτιληνιών επισκέφτηκε χτες ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της κοινότητας, παρουσία του Προέδρου, κ. Γιώργου Ελευθερόγλου και κοινοτικών συμβούλων, συμφωνήθηκαν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο επαρχιακό δίκτυο στο πλαίσιο της νέας συντήρησης που δημοπρατείται στο επόμενο διάστημα, ενώ παρουσιάστηκε από την αρμόδια μηχανικό η μελέτη ανάπλασης του γεφυριού στην είσοδο των Μυτιληνιών, ένα έργο που δημοπρατείται μέσα στο Μάιο και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του. Επίσης, έγινε ενημέρωση για την προς δημοπράτηση μελέτη για κατασκευή νέου δρόμου Μυτιληνιοί-Κοκκάρι, αλλά και για άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή που στο επόμενο διάστημα θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ. Τέλος, εξετάστηκε αναλυτικά η δυνατότητα συνδρομής σε μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν τη δημοτική κοινότητα.

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε την πρότυπη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων «Τυροκομική Σάμου – Βουρλιώτη ΟΕ». Κατά την επίσκεψη στην τόσο σημαντική μονάδα που παράγει προϊόντα από φρέσκο σαμιώτικο γάλα, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις δράσεις προώθησης των τοπικών προϊόντων που η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έχει αναλάβει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required