15 Μαΐ 2018

Ο Δήμος Σάμου στο Street Festival του Δήμου Sindelfingen στη Γερμανία

Ο Δήμος Σάμου θα συμμετάσχει στο Street Festival που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στον Δήμο του Sindelfingen, με τον οποίο και έχει υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Το Φεστιβάλ αυτό, έχει μακρά παράδοση και περιλαμβάνει τριήμερο εκδηλώσεων όπου συμμετέχουν δήμοι και κοινωνικές ομάδες παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου τους.

Πρόκειται για μία "παρέμβαση", που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού Δήμου και είναι αφιερωμένη στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική τους παραγωγή αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματα τους σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή καθώς στους δρόμους του Sindelfingenδιεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.

Η συμμετοχή του Δήμου στο Φεστιβάλ, με δικό του περίπτερο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο τόπος μας έχει μεγάλη τοπική παραγωγή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που μπορεί να προωθήσει σε μία τόσο μεγάλη αγορά όπως αυτή της Γερμανίας.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 22733.50103 & 22733.50140 έως και την 1η Ιουνίου 2018, ώστε, είτε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required