25 Ιουν 2018

Επιτυχής η διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαθηματικής Ανάλυσης στο Καρλόβασι

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργάνωσε με επιτυχία το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Ανάλυσης στο Καρλόβασι της Σάμου από 25 έως 27 Μαΐου. Στο Συνέδριο κύριοι ομιλητές ήταν οι Σταμάτης Κουμάντος, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μιχάλης Μαριάς, Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Gilles Pisier, Texas A&M University and upmc-Paris vi Παντελής Ντοντός, Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημήτρης Χριστοδούλου, eth, Zurich.


Συνολικά δόθηκαν 25 ομιλίες και το Συνέδριο παρακολούθησαν 50 περίπου Μαθηματικοί από όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου της οποίας η
συλλογή σε μαθηματικά βιβλία είναι η πλουσιότερη στην Ελλάδα.
Θερμές ευχαριστίες, όπως μας ενημέρωσε ο καθηγητής κ. Μ. Ανούσης, δόθηκαν στους χορηγούς στου σχολείου, το Ίδρυμα Ωνάση, την εταιρεία Interoptics και τις Εκδόσεις "Κλειδάριθμος" για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του σχολείου.





Επίσης προς όλους τους δωρητές και τους υποστηρικτές του σχολείου καθώς και την τοπική κοινωνία για τη διαρκή και αμέριστη συμπαράστασή της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required