6 Ιουν 2018

«Έφυγε» ο Τηλαύγης Δημητρίου (1929-2018)

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα Τετάρτη, 6 Ιουνίου, μία από τις πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες της Σάμου κατά το διάστημα των πρόσφατων δεκαετιών. Ο Τηλαύγης Δημητρίου γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1929 και συνέδεσε το όνομά του σφραγίζοντας ολόκληρη εποχή, τόσο επιχειρηματικά (Ξενοδοχείο «Δόρυσσα» -«Doryssa» «Εργοδομική»), όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με το Πνευματικό Ίδρυμα «Νικόλαος Δημητρίου». 

Πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου διετέλεσε μεταξύ άλλων αμισθί Δήμαρχος Σαμίων, αμισθί, επί 8 χρόνια, Πρόεδρος του Νοσοκομείου Σάμου και για 23 χρόνια, αμισθί, Πρόεδρος του Πνευματικού Ιδρύματος Σάμου «Νικόλαος Δημητρίου». 

 Η κηδεία του θα τελεσθεί την Παρασκευή, 8 Ιουνίου, στις 17:30, στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού. Η οικογένεια του εκλιπόντος θα ήθελε, αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα για τις ανάγκες της Μονής. Γι’ αυτό το σκοπό θα τοποθετηθεί ειδικό κουτί στην είσοδο του Μοναστηριού. 

Το «Σαμιακόν Βήμα» απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο Λουκία, στα παιδιά Νίκο και Μήτση, στους συγγενείς και στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required