28 Ιουν 2018

Ξεκινά σήμερα στο Βαθύ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων 2018

Ξεκινά σήμερα στο νησί μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων 2018, που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Σάμου, στο Βαθύ.

Η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει στις 17.00 με τον αγώνα Σλοβενίας – Σλοβακίας και στις 20.30 θα ακολουθήσει ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σλοβακίας.
Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, θα γίνουν οι αγώνες Ολλανδίας – Σλοβακίας (17.00) και Σλοβενίας – Ελλάδας (20.30).
Το Σάββατο, 30 Ιουνίου, στις 16.30 θα αγωνιστούν οι ομάδες της Σλοβακίας - Σλοβενίας και θα ακολουθήσει ο αγώνας Ολλανδίας – Ελλάδας στις 20.00.

Αναφερόμενος στο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην πόλης μας, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος δήλωσε: «Στόχος μας να κερδίσει ο αθλητισμός της Σάμου, είμαστε περήφανοι να έχουμε μαζί μας την εθνική μας ομάδα. Έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε το εθνόσημο μας και στον αθλητισμό. Να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την εθνική μας ομάδα».

Να σημειωθεί πως οι αγώνες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της  Περιφερειακής Ενότητας Σάμου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Σάμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required