29 Ιουν 2018

Η ΑΚΙΣ για το νέο Κέντρο Μεταναστών στους Μυτιληνιούς

Ανακοίνωση για το νέο hotspot που σχεδιάζεται στους Μυτιληνιούς εξέδωσε η Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

"Κύριοι της Κυβέρνησης ξεπεράσατε κάθε όριο λογικής με το να προτείνετε τη διαμόρφωση του ανενεργού στρατοπέδου «ΜΟΣΧΟΝΑ», μέσα στους Μυτιληνιούς, σε νέο κέντρο μεταναστών. Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των Σαμιωτών και των άλλων νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου.

Κύριοι τοπικοί άρχοντες του νησιού μας μπείτε επιτέλους μπροστά και δώστε λύσεις, εγκαταλείποντας τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κύριοι τοπικοί άρχοντες σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτιά των Σαμιωτών με την αναποτελεσματική λέξη - καραμέλα - «αποσυμφόρηση». Υπάρχουν λύσεις - τολμήστε.

Κύριοι διοικούντες, εντός και εκτός Σάμου, εγκαταλείψτε την επικίνδυνη πολιτική σας στο μεταναστευτικό, κλείστε το κέντρο μεταναστών της Σάμου και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Εμείς στην ΑΚΙΣ τοποθετηθήκαμε από την αρχή (2015) στο πρόβλημα με προτάσεις (μέχρι και δημοψήφισμα προτείναμε) και παραμένουμε ακλόνητοι στις θέσεις μας: «Η διαχείριση μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required