28 Ιουν 2018

Η ΝΟΔΕ Σάμου για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας

Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη Σάμο, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Σάμου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΝΟΔΕ Σάμου εκφράζει για μια ακόμη φορά τη λύπη της για τη στάση μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απέναντι στα προβλήματα του Ελληνικού Λαού.

Η υποκρισία, το θράσος και η ελαφρότητα περισσεύει!

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, κ. Ξανθός, επισκεπτόμενος το νησί μας στις 27 Ιουνίου απάντησε με ευχολόγια και γενικότητες σε όλα τα ΥΠΑΡΚΤΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ προβλήματα υγείας του νομού μας.

Αυτό επίσης που μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δεν ακούσαμε τις θέσεις και τους προβληματισμούς, του κατά τα άλλα λαλίστατου στα τηλεοπτικά πάνελς, βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Σάμου, καθώς και πολίτες, κοινοποίησαν στον υπουργό εγγράφως και αναλυτικά πλήθος προβλημάτων, στα οποία ο ίδιος απάντησε με αίολα επιχειρήματα για μακροπρόθεσμους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Ξανθό πως δεν είναι πλέον συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης εδώ και 3 χρόνια.

Ο κ. Ξανθός και οι συν αυτώ διοικούντες, οφείλουν να δίνουν λύσεις ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, για την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του νησιού.

Τα θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν μπορούν να περιμένουν την επίλυσή τους σε βάθος χρόνου.

Η λειτουργία των πυλώνων υγείας του νησιού έχει καταστεί από τις επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ τόσο για τους κατοίκους της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, όσο και για τους εργαζόμενους στις δομές αυτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required