26 Ιουν 2018

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεχτούν τον υπουργό Υγείας

Με αφορμή την επίσκεψη  του υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο μας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους που βιώνουν καθημερινά  την εντατικοποίηση της εργασίας τους,  την υποστελέχωση και την υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, και ώρα 12:00 το μεσημέρι. στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

Ο Σύλλογος, σε σχετική ανακοίνωσή του, ζητά:


- Επαρκή χρηματοδότηση, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων προγραμμάτων ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ και επικουρικών που εργάζονται στο νοσοκομείο μας

 -Να ληφθούν τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους.  Να προσληφθεί άμεσα γιατρός εργασίας και τεχνικός ασφαλείας .

-Αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και του ΕΚΑΒ .

-Δημιουργία ιατρείου μέσα στο χώρο του ΚΥΤ, πλήρη στελεχωμένο και εξοπλισμένο .Άμεσα απεγκλωβισμός όλων των προσφύγων –μεταναστών.

-Πλήρη ένταξη όλων των υγειονομικών στα βαρέα ανθυγιεινά. Να χαρακτηριστούν  οι χώροι του νοσοκομείου ως χώροι ανθυγιεινής εργασίας.

-Παλεύουμε αποκλειστικά για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required