10 Ιουλ 2018

"Ποδηλατώ στην πόλη μου" το Σάββατο, 14 Ιουλίου

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Δήμος Σάμου, συνεχίζουν την καμπάνια «we make the city» και αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, στην πόλη της Σάμου.

"Στα πλαίσια των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, επιλέγουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας, ποδηλατώντας σε όλους τους δρόμους και μετατρέποντας  την σε ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμιο.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης έχουν τη δυνατότητα το Σάββατο το απόγευμα να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας μόνο το ποδήλατο τους, ενώ τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα υποστηρίξουν την εκδήλωση με διάφορες εκπλήξεις.

Με σύνθημα «Ποδηλατώ στη Πόλη μου, η πόλη μας σε 2 ρόδες!» σας καλούμε να κάνετε βόλτα και να διασκεδάσετε με τις εκδηλώσεις μας", αναφέρει ο δήμος Σάμου. 

Για το Σάββατο, 14 Ιουλίου, από τις 20.00 έως 00.00,  θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης,  θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό, καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.

"Τέλος, για την υποστήριξη της εκδήλωσης με θέμα το σαμιώτικο ούζο, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Ιουλίου, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: «Ούζο Γιοκαρίνη», Ποτοποιία Ζαρμπάνη και Ποτοποιία «Ι. Π. Φραντζέσκος», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required