4 Ιουλ 2018

"Ouzo Stories" - 7 Ιουλίου, στην παραλιακή της πρωτεύουσας

Μετά την πρώτη και επιτυχή διοργάνωση “we make the city”, του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας και του Δήμου Σάμου, το Σάββατο 7 Ιουλίου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα, η πόλη της Σάμου θα «παρουσιάσει» το σαμιώτικο ούζο. Τοπικοί παραγωγοί ούζου θα βρίσκονται σε περίπτερα στη παραλιακή οδό, με σκοπό τη προβολή και παρουσίαση των προϊόντων τους. Τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα προσφέρουν γευστικές δημιουργίες με βάση το ούζο. Mουσική και μικρές εκπλήξεις θα πλαισιώνουν τη βραδιά.

Για το Σάββατο 7 Ιουλίου από τις 20:00 έως 00:00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης, θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.

Για τη συμμέτοχή τους και την πολύτιμη προσφορά τους, στην διοργάνωση με αφιέρωμα στο σαμιώτικο κρασί, το προηγούμενο Σάββατο, 30 Ιουνίου, δόθηκαν ευχαριστίες προς τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, το οινοποιείο Βακάκης, τη NOPERA Οινοποιητική Σάμου και το οινοποιείο Κουτσοδόντης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required