17 Αυγ 2018

Στην πλατεία Πυθαγόρα η καλοκαιρινή συναυλία της φιλαρμονικής "Βαθύλλος"

Η «Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει Καλοκαιρινή συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλεως Σάμου, την Τρίτη, 21 Αυγούστου, στις 21:00.
Τη συναυλία θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Σαμιώτες ερμηνευτές:


1. Τσακανιά Δήμητρα 
2. Παναγάκης Παναγιώτης (και η νεαρή σε ηλικία, αλλά μεγάλη σε ταλέντο)
3. Αγγέλικα Ειρήνη


Επίσης, θα συμμετέχει η δεξιοτέχνης – καθηγήτρια βιολονίστα Ελένη Περρή με τους μαθητές της, ο εξαιρετικός πιανίστας Δημήτρης Περρής, καθώς και ο βιρτουόζος – κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο κλαρινέτο Σπύρος Μαρίνης. 


Από την παρούσα συναυλία, δεν θα μπορούσε να λείπει ο εξαιρετικός και πολυαγαπημένος από το φιλόμουσο κοινό της Σάμου, Διοικητής της 79 ΜΣΕΘ (Μουσικής Εθνοφυλακής) κος Δημήτρης Πράπας. 


Το ρεπερτόριο που θα αποδώσει η «Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» θα αναφέρεται κυρίως σε ελληνικές επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων μουσουργών όπως: Μίμης Πλέσσας, Γιώργου Μουζάκη, Σταύρος Ξαρχάκος, Μάνος Χατζιδάκις κλπ. Σε συνδυασμό με αυτές όμως θα ερμηνευτούν και πολυαγαπημένες ξένες μελωδίες όπως: La Vita e Bella, Pink Panther, The House of the Rising Sun, Oye Como Va κ.α. 


Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Δάσκαλο – Παιδαγωγό – Τρομπονίστα, κο Αντώνη Γεροχριστοδούλου, ο οποίος θα τιμηθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα από τον κ. Νικόλαο Κατρακάζο. 


Την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ορχήστρας έχει ο σαμιώτης Αρχιμουσικός, Ευρυσθένης Χατζηγιάννης.


"Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την πρωτοβουλία της, στο Δήμο Σάμου και σε όλους μας τους χορηγούς που στηρίζουν πάντα, τις ενέργειες της φιλαρμονικής μας" αναφέρει η Φιλαρμονική "Βαθύλλος".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required