16 Αυγ 2018

Αντώνης Σίμος: «Δεν δέχομαι υποδείξεις – ψηφίζω με γνώμονα το κοινό συμφέρον»

Δήλωση, κατόπιν δημοσιογραφικών σχολιασμών, είχαμε από τον δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου" κ. Αντώνη Σίμο. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής: 


"Στον απόηχο των αρνητικών δημοσιογραφικών σχολιασμών που δέχτηκα, από συγκεκριμένη μερίδα τοπικών ΜΜΕ, πάνω στο θέμα της αντικατάστασης των μελών του Δκ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πολιτική μου στάση καθοδηγείται πάντοτε από το κοινό συμφέρον και ουδέποτε από αισθήματα συμπάθειας ή αντιπάθειας.

Η θετική ψήφος μου στο υπόψη θέμα ήταν μία συνειδητή πράξη που είχε σκοπό να υπενθυμίσει σε κάποιους ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για πολιτικές ίντριγκες και διαμάχες, ούτε και για το ποιος θα είναι ο επόμενος βουλευτής, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος ή στην προκειμένη περίπτωση, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αλλά για το κατά πόσο ο τόπος μας θα μπορέσει να διοικηθεί σωστά και να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης, θα ήθελα να υπενθυμίσω και σε εκείνους που αυταπατώνται νομίζοντας ότι επηρεάζουν την κοινή γνώμη, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν ενδιαφέρεται για παραπολιτικά ανούσια σχόλια, ούτε για δυσμενείς ή κολακευτικές, κατά περίπτωση, κρίσεις προσώπων, αλλά για την ανάδειξη και την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου μας, που τεχνηέντως κάποιοι τα διατηρούν εδώ και χρόνια στην κατάψυξη.

Αντώνιος Σίμος 

Δημοτικός Σύμβουλος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required