16 Φεβ 2019

2ήμερο σεμινάριο βόλεϊ με την Ευγενία Γκορτσίλα

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Πετοσφαίρισης (βόλεϊ), για τους προπονητές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που διοργανώνει ο ΣΕΠΠΕ σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Σάμου με ομιλήτρια την κα Ευγενία Γκορτσίλα. Το θέμα του σεμιναρίου είναι: "Διδακτική Μεθοδολογία Πετοσφαίρισης" και είναι δωρεάν. Επίσης, μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό. Θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα, Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί στον ίδιο χώρο.


Η Ευγενία Γκορτσίλα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο τμήμα (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ.) στην «Ανθρώπινη απόδοση και υγεία» και στην κατεύθυνση «Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων». Τα 2014 ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στον τομέα της «Βιολογίας της Άσκησης», με τίτλο «Η επίδραση της προπόνησης σε συνθήκες σάλας και άμμου στις φυσικές ικανότητες κοριτσιών προεφηβικής ηλικίας στην Πετοσφαίριση», στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά προγράμματα σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με το αντικείμενο της ειδικότητάς της αλλά και σε άλλα αντικείμενα όπως Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία, Πρόληψη και Αντιμετώπιση φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού, Παιδαγωγική προσέγγιση του σύγχρονου σχολείου, Ανάπτυξη σε πολυπολιτισμικό σχολείο και η ενεργοποίηση των εκπαιδευτικών, Εθελοντισμός και Κοινωνία των Πολιτών κλπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required