21 Απρ 2019

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου "Η Κυβέλη"

Διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κυβέλη»  για τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ειδικότερα:

Μ. Παρασκευή, 26 Απριλίου, 10:00-14:00 
Κέρασμα καφέ και σταρόζουμο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στην πλατεία του Πύργου για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Σάββατο, 11 Μαΐου, 18:00 
Απονομή ζωνών Tang Soo Do – βράβευση του βιοπαθολόγου κ. Μάνου Λογοθέτη για την προσφορά του στον Σύλλογο και ιδιαίτερα για τα μαθήματα του Tang Soo Do.

Παρασκευή, 7 Ιουνίου.
Συμμετοχή στην επιστημονική ομιλία του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» στο Πυθαγόρειο.

Σάββατο, 3 Αυγούστου
Συμμετοχή με αυτόνομο περίπτερο στην εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στην πόλη της Σάμου. Η συμμετοχή περιλαμβάνει παρασκευή παραδοσιακών λουκουμάδων και τηγανίτας, καθώς και επιδείξεις της ομάδας Tang Soo Do Πύργου 

Σάββατο, 17 Αυγούστου 
Διοργάνωση της εκδήλωσης «Κυβελομαγειρέματα» στην πλατεία του Πύργου, όπου θα εμφανιστεί η χορευτική ομάδα του Συλλόγου.

Επίσης, προγραμματίζεται ακόμη μια εκδήλωση για τον Ιούλιο, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου που έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθειά μας και χωρίς τη βοήθεια τους η υλοποίησή του θα ήταν πολύ δύσκολη", αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required