23 Απρ 2019

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για Λευκή Νύχτα και Open City σε Βαθύ και Καρλόβασι

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις Λευκή Νύχτα και Open City  σε Βαθύ και Καρλόβασι αντιστοίχως.

Στο Βαθύ, η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 3 Αυγούστου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.

Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, οι διοργανωτές καλούν όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να προτείνουν διάφορα δρώμενα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Τις προτάσεις τους οι σύλλογοι μπορούν να τις αποστέλλουν γραπτώς στο ακόλουθο email: dimvath@otenet.gr


Όσον αφορά το  Οpen City, θα γίνει το Σάββατο, 13 Ιουλίου στο Καρλόβασι και θα προσφέρει στους επισκέπτες μουσική, πολλές εκδηλώσεις, δώρα και εκπλήξεις, ενώ τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required