19 Μαΐ 2019

Στο πλευρό των εργαζομένων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε δήμους και περιφέρειες ο συνδυασμός "Άλμα Ανάπτυξης"

Κοντά στους εργαζομένους της Σάμου, που συμμετέχουν στο  πρόγραμμα  "Κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες και ΚΚΠ"  τάσσεται ο Συνδυασμός "Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο" που με επιστολή  τους στα αρμόδια υπουργεία ζητούν να παραταθεί η χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους.

"Σε ένα ακριτικό νησί που έχει πληγεί από το προσφυγικό και που η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του εξαρτάται από τη διαρκή στελέχωση των, κρίνεται απαραίτητη η παράταση  του προγράμματος με νομοθετική ρύθμιση.
Επισημαίνουμε ότι το κενό που θα δημιουργηθεί μετά το πέρας του προγράμματος θα συμβάλλει στη γενικότερη υποστελέχωση και δυσλειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε.Σάμου  αλλά και εν γένει της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου", αναφέρει ο συνδυασμός.

Η παράταξη ζητά λύση στο θέμα, για να μη δημιουργηθούν κενά στη διοίκηση και να μη δημιουργηθούν εργαζόμενοι - άνεργοι 2ης και 3ης ταχύτητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required