22 Μαΐ 2019

Τον Λεωνίδα Βασιλειά αποχαιρετά το δημοτικό συμβούλιο Σάμου

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Λεωνίδα Βασιλειά εκφράζει το δημοτικό συμβούλιο Σάμου, το οποίο κατά την προχθεσινή του συνεδρίαση εξέδωσε ψήφισμα.

«Ως Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους οικείους του. Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον δεχτεί», αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, αντιπροσωπεία του οποίου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί σήμερα, στις 4 το απόγευμα, στην εκκλησία της Παναγίας στο Άνω Βαθύ.

Ο Λεωνίδας Βασιλειάς εξελέγη για πρώτη φορά το 1964 κοινοτάρχης της Κοινότητας Βαθέος, μια θητεία που διεκόπη από την επιβολή της δικτατορίας. Επανήλθε μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, όπου και διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος από το 1975-1982, καθώς και στο πρώην Δήμο Βαθέος, όπου διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 1999-2002.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required