22 Μαΐ 2019

"Ανατροπή" - " Οι δημότες μας ξέρουν"

Τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό της «Ανατροπής» εκφράζει η παράταξη. 

Ο συνδυασμός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Καθώς ολοκληρώνουμε αυτές τις μέρες τις προεκλογικές μας συναντήσεις και επαφές με πολίτες της Σάμου, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που βρίσκονται στο πλευρό μας. Για άλλη μια φορά, συνομιλώντας με πολλούς δημότες, επιβεβαιώνεται ότι οι κάτοικοι της Σάμου γνωρίζουν καλά και συνειδητοποιούν τι συμβαίνει στο νησί μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες μας εκτίμησαν ότι:

1. Η "Ανατροπή" μετεκλογικά, από το 2014, επισκέπτονταν συστηματικά όλες τις κοινότητες της Σάμου σε προγραμματισμένες τακτές επισκέψεις.

2. Το πρόγραμμα της παράταξής μας είναι πλήρες, διαμορφωμένο εδώ και καιρό, έχοντας την γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.

3. Η "Ανατροπή" είναι η μοναδική πραγματική ανεξάρτητη παράταξη, έχοντας δείξει ξεκάθαρα τις απόψεις της για τα τοπικά προβλήματα, χωρίς να συγχέει κομματικές συντεχνίες.

4. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας είναι πρόσωπα άφθαρτα με ποικίλες γνώσεις και έχουν την δύναμη να βοηθήσουν τον τόπο μας.

Είμαστε βέβαιοι, από τη άλλη, ότι οι δημότες μας δεν εκτίμησαν ότι:

1. Άλλες δημοτικές παρατάξεις, δήθεν ανεξάρτητες, κοροϊδεύουν τον κοινό νου των κατοίκων και υπηρετούν κομματικά συμφέροντα και ιδεολογίες.

2. Πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι, ενώ κατείχαν θέσεις – κλειδιά στην τοπική αυτοδιοίκηση τα παλαιότερα χρόνια, ενώ δεν είχαν καταφέρει να βοηθήσουν ή και έβλαψαν τον τόπο, τώρα ξαναεμφανίζονται στο προσκήνιο ως σωτήρες και με μια δήθεν εμπειρία, που δυστυχώς πήγε τον τόπο πίσω.

3. Εμφανίστηκαν πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, άτομα ξεχασμένα και φθαρμένα, άλλοι φαντάσματα του παρελθόντος.

4. Το πρόγραμμα άλλων δημοτικών παρατάξεων είναι ανύπαρκτο, χωρίς γνώσεις των τοπικών προβλημάτων και της λειτουργίας του Δήμου, απλά ότι ωραιοποιημένο γράφτηκε, έγινε μόνο για να πρεσβεύουν ότι έχουν πρόγραμμα.

Ήρθε η ώρα, ο Δήμος να αλλάξει ρότα. Ήρθε η ώρα να έρθει η "Ανατροπή". Οι δημότες του Δήμου Ανατολικής Σάμου να είναι βέβαιοι ότι η ψήφος τους στην "Ανατροπή" δεν θα πάει χαμένη και θα συνειδητοποιήσουν την αλλαγή από την 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα που δεν αργεί να έρθει».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required