20 Σεπ 2019

Στο π. σφαγείο Κνίτη κάτοικοι των Μυτιληνιών - Κατατίθενται ασφαλιστικά μέτρα την Τρίτη

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι των Μυτιληνιών, οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο των σφαγείων Κνίτη, στο οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Hot Spot.

Οι κάτοικοι περπάτησαν μέχρι τις εγκαταστάσεις, στις όποιες σήμερα δεν εκτελούνται εργασίες και αφού παρέμειναν στην περιοχή στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γιώργος Ελευθερόγλου, μιλώντας στο samos24.gr έκανε λόγο για μια κινητοποίηση που στόχο έχει να δείξει την αντίθεση των κατοίκων και αναφέρθηκε στα ασφαλιστικά μέτρα που θα κατατεθούν την Τρίτη.

«Ήρθαμε εδώ να προστατέψουμε την περιουσία μας, καταπατούνται ιδιοκτησίες», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέττας και ζήτησε να φύγουν από την περιοχή η αστυνομία και τα χωματουργικά.

Για αποθήκες ανθρώπινων ψυχών έκανε λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Σταμάτης Φιλιππής. «Κανένα νέο hot spot πουθενά. Να κλείσει το υπάρχον με τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι εκεί, αλλά κυρίως να καταργηθεί η συμφωνία της ΕΕ Τουρκίας που τους κρατάει εγκλωβισμένους στα νησιά και στη χώρα. Η νέα Κυβέρνηση υπόσχονταν απεγκλωβισμούς και τώρα προχωρά κανονικά ο σχεδιασμός της προηγούμενης Κυβέρνησης», είπε.

Σε δηλώσεις του ο πολιτευτής της Ν.Δ, κ. Νίκος Στεφανής, ανέφερε πως παραμένει πιστός στις θέσεις του και πως το μόνο που πρέπει να υπάρχει στη Σάμο είναι ένα κέντρο καταγραφής και μόνο «εκεί που θα αποφασίσουμε εμείς».

Να σημειωθεί πως επιτροπή αναμένεται να κατευθυνθεί σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο ανατολικής Σάμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required