20 Σεπ 2019

Συναντήθηκαν με τους προέδρους κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Βαθέος

Με τους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Βαθέος συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μητσός  και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.


Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και την παροχή επεξηγήσεων σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι κοινότητες και οι αιρετοί άρχοντες αυτών.

Συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης του τρόπου αποκομιδής απορριμμάτων, καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων, το θέμα της πάγιας προκαταβολής, καθώς και θέματα που απασχολούν τις κοινότητες.

Στα πλαίσια της συνάντησης και προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία του κεντρικού Δήμου με τους προέδρους, αποφασίσθηκε από κοινού, πέραν της καθημερινής επαφής με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η καθιέρωση παρόμοιων συναντήσεων σε μηνιαία βάση.

Να σημειωθεί πως προγραμματίζεται παρόμοια συνάντηση και με τους προέδρους Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου το επόμενο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required