17 Σεπ 2019

Δεν ενημερώθηκε για τη συνάντηση Στάντζου - Κουμουτσάκου ο βουλευτής Σάμου

Δελτίο τύπου για τη σημερινή συνάντηση του δημάρχου ανατολικής Σάμου με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέδωσε ο βουλευτής Σάμου κ. Στεφανάδης.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

"Όσον αφορά στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γεώργιο Κουμουτσάκο, ο Βουλευτής ν. Σάμου Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης, θα ήθελε να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες μας τα ακόλουθα.

1) Η συνάντηση προγραμματίστηκε από τον δήμαρχο και πραγματοποιήθηκε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του βουλευτή. Είναι αυτονόητο ότι αν υπήρχε σχετική ενημέρωση, στη συνάντηση θα έπρεπε να παρευρίσκεται ως βασικός θεσμικός παράγων ο βουλευτής, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που απαιτεί το μείζον πρόβλημα της μετανάστευσης.

2) Ο Βουλευτής, ανεξάρτητα από αυτό, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς για την αντιμετώπιση του προβλήματος και πιστεύει ότι ασχέτως των συναντήσεων του κ. Δημάρχου θα βρεθεί αποτελεσματική και άμεση λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει το νησί μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required