1 Σεπ 2019

Δήλωση των περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μήνυμα, μετά την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου, εξέδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου.


Στο μήνυμά τους αναφέρουν:

"Κατά την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δήλωσαν ότι: « με τη στάση και τις θέσεις μου θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού των νησιών τόσο μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και στους αγώνες για τα οξυμένα προβλήματα αναδεικνύοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης και της περιφερειακής αρχής.»

Οι εκλεγμένοι τις Λαϊκής Συσπείρωσης θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για τα προβλήματα και την κάλυψη των λαϊκών αναγκών των νησιωτών.

Θα σταθούμε ενάντια στην πολιτική που γεννά φτώχεια, ξεκλήρισμα, εξαθλίωση, προσφυγιά με την παραπέρα εμπλοκή της Ελλάδας στα ΑμερικανοΝατοϊκά σχέδια.

Θα στηρίξουμε και θα προβάλουμε το αίτημα να κλείσουν τα HOTSPOT στα νησιά του Αιγαίου, να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε υποδομές ανθρώπινες, ώσπου να πάνε στις χώρες που επιθυμούν. Να στελεχωθεί η υπηρεσία ασύλου για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου.

Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων ενάντια στην παραπέρα ένταση της αντιεργατικής λαίλαπας της κυβέρνηση ΝΔ.

Θα παλέψουμε ενάντια στις τεράστιες εγκληματικές ελλείψεις στους τομείς της Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας.

Θα αγωνιστούμε να μειωθεί παραπέρα ο ΦΠΑ στο 50% σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και να αποσυνδεθεί από το προσφυγικό.

Να εμποδίσουμε κατασχέσεις και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις λαϊκές κατοικίες.

Θα παλέψουμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Την αντιπυρική, αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση των νησιών μας. Να προχωρήσει η διαδικασία αποζημίωσης των κατοίκων της Βρίσας στη Λέσβο και η αποκατάσταση των κατοικιών τους.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

Τάσσος Σταύρος

Αμπαζής Γιώργος

Σταμούλος Στέλιος

Φιλιππής Σταμάτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required