16 Σεπ 2019

Ο Παναγιώτης Χριστόφας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο", περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Χριστόφας, εξέδωσε ανακοίνωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. "Σήμερα ξεκινάει η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), μια εβδομάδα θεσμός που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο, παρέχοντας στις πόλεις μια ευκαιρία να δοκιμάσουν βιώσιμους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο.


Κύριο θέμα για φέτος «Ασφαλές περπάτημα – Ασφαλής ποδηλασία (Safe Walking and Cycling)»
Σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης. Ο νεοσύστατος Δήμος Ανατολικής Σάμου πραγματοποιεί μια σειρά από εκδηλώσεις αυτήν την εβδομάδα.
Με την ευχή το 2020 και όχι μόνο, όλοι οι Δήμοι του Βορείου Αιγαίου να έχουν αντίστοιχες και εντονότερες δράσεις ευαισθητοποίησης στα σχολεία, στους δρόμους και αλλού για τo ασφαλές περπάτημα, για την οδική ασφάλεια, για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ, τη χρήση του ποδηλάτου και παράλληλα να μην ξεχνάμε τη δρομολόγηση σχεδίων και έργων βιώσιμης αστικής κινητικότητας όπως όλες οι σύγχρονές πόλεις…"

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: http://www.mobilityweek.eu




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required