24 Οκτ 2019

Το ΚΥΤ Σάμου επισκέφτηκε ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Τη Σάμο επισκέφτηκε, μία μέρα μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως ειδικού συντονιστή στην εφαρμογή του σχεδίου μετεγκατάστασης προσφύγων από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προς την ηπειρωτική χώρα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Συνοδευόμενος από τον ειδικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, κ. Μάνο Λογοθέτη, ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και είχε σύσκεψη μέσα στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ, με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, τη διοικήτρια του ΚΥΤ, κα Μαρία-Δήμητρα Νιούτσικου, και τους επικεφαλής των αστυνομικών και των στρατιωτικών Αρχών του νησιού.

«Χαιρόμαστε που η πρώτη του κίνηση στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων ήταν να επισκεφθεί το πιο ‘καυτό’ σημείο της χώρας, αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό» είπε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει πλήρη γνώση του αντικειμένου και δεν θα χαθεί καθόλου χρόνος για την υλοποίηση του σχεδίου αποσυμφόρησης των νησιών μας, στο πλαίσιο των όσων έχουν ανακοινωθεί. Παράλληλα, περιμένουμε όλοι να δούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το άσυλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required