13 Δεκ 2019

Χριστούγεννα στον ΕΟΣ Σάμου - Ένα διήμερο γεμάτο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ένα χριστουγεννιάτικο διήμερο για μικρούς και για μεγάλους θα προσφέρει σε όλους ο ΕΟΣ Σάμου, στο Μουσείο Οίνου στο Μαλαγάρι.

Το πρόγραμμα των 

εκδηλώσεων έχει ως εξής:

· Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, 17:00: - 22:00

· Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, 12:00 - 18:00


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ έχουν προετοιμαστεί μια σειρά από διαδραστικές εκδηλώσεις:

Παρουσίαση ενός «φρέσκου» κρασιού του ΕΟΣ Σάμου, χορευτικά από τον «ΙΩΝΙΚΟ» Καρλοβάσου και όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου. Στα «παραδοσιακά σαμιωτομαγειρέματα» η κα Ελένη Καπλαντζή θα μοιραστεί μαζί μας μυστικά της σαμιώτικης μαγειρικής τέχνης, ετοιμάζοντας μια λαχταριστή σαμιώτικη συνταγή που θα γευτούμε όλοι!

Θα ακολουθήσει ένα δίωρο μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Χρυσούλα Κρητικού και το Μάνο Τσιμιτάκη, σε τραγούδια αγαπημένα και ξεχωριστά!

Η Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 είναι αφιερωμένη στα παιδιά! (12:00-18:00)! Ξεκινά με face painting από εξειδικευμένη καλλιτέχνιδα στην παιχνιδοζωγραφική προσώπου και στη συνέχεια, ομάδα Κλόουν θα επιδοθεί σε μπαλονοκατασκευές και δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Ακολουθούν «παιχνιδομαγειρέματα» με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων από το τοπικό παράρτημα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τους ex. Chefs Αργυρώ Ζαφείρη, Βαγγέλη Μπιλιμπά και Ασλάνη Παντερλή.

Παιδικές χορογραφίες θα παρουσιαστούν από το «Dance Studio» της Μαρίας Χατζηνικολάου, ενώ η καθηγήτρια πιάνου Κάτια Θεοχαροπούλου θα δώσει τη δική της νότα στις εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γνωστές μελωδίες.

Ο Άγιος Βασίλης θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του και θα μοιράσει ΣΕ ΟΛΑ τα παιδιά, δωράκια χαράς! Για τα... «μεγάλα παιδιά», ο bartender Δημήτρης Βολονάκης θα ετοιμάζει διάφορα cocktails με κρασιά του ΕΟΣΣ.

Και τις δύο ημέρες, σε αίθουσα του Μουσείου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με έργα των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου, που απεικονίζουν εξαιρετικά τις ομορφιές αλλά και τα ιδιοσυστατικά του ακριτικού μας νησιού.

Κι ακόμη:

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ στα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου και δωρεάν μεζεδοκεράσματα.


(Για εκείνους που θα ήθελαν να προμηθευτούν κρασιά, συλλεκτικές εορταστικές κούπες και μπλουζάκια, το σημείο λιανικής πώλησης στο Μουσείο Οίνου θα λειτουργεί το Σάββατο από 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή από 14:00 έως 18:00).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required