19 Δεκ 2019

Ξεσηκωμός στο ΚΥΤ! Καταστρέφουν και ανάβουν φωτιές στην περιοχή!

Φωτο. samos24.gr
Απ’ ότι όλα δείχνουν τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για την πρωτεύουσα του νομού. Μετά την προχθεσινή διαμαρτυρία μεταναστών στο κέντρο της πόλης, σήμερα, από τις πρώτες πρωινές ώρες, ομάδες μεταναστών αποτελούμενες από άτομα αφρικανικών χωρών, που διαβιούν στον ευρύτερο χώρο του ΚΥΤ, ξεκίνησαν επεισόδια τα οποία μεταφέρθηκαν και στην γύρω περιοχή.

Η δύναμη των ΜΑΤ που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή, λαμβάνοντας θέσεις αντιμετώπισης της εξέγερσης, δεν τους επέτρεψε την κάθοδο στην πόλη αφού και σήμερα θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την αναχώρησή τους από το νησί. 

Ήδη, χτύπησαν τον χώρο όπου βρίσκεται το φυλάκιο της Αστυνομίας, έριξαν κάτω χημικές τουαλέτες, καταστρέφουν τον χώρο εστίασης και έχουν ανάψει φωτιές! Η εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η κυβέρνηση, πέρα από επισκέψεις και την παρακολούθηση της δημιουργίας νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού (επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή και ειδικού γραμματέα Μάνου Λογοθέτη), αφού απέδειξε ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει σχέδιο που θα δώσει άμεσα λύσεις στο ζήτημα, τουλάχιστον ας τρέξει να προλάβει τα χειρότερα «οχυρώνοντας» το νησί με περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις. 

Κύριε Χρυσοχοΐδη, κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, τα Εξάρχεια είναι ανοιξιάτικος περίπατος με αυτά που συμβαίνουν στο πλέον ακριτικό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου!




1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Στην Κεφαλονιά τον Σεπτέμβριο του 1943, οι Γερμανοί έστησαν τα πολυβόλα και εκτέλεσαν 9600 Ιταλούς και αρκετούς αλληλέγγυους Έλληνες.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required