13 Δεκ 2019

"Χριστούγεννα στην πόλη μας" - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην πόλη της Σάμου

Ένα πλούσιο, εορταστικό, χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα έχει προετοιμάσει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για τη φετινή εορταστική περίοδο με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων, Συλλόγων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

"Από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, σας καλωσορίζουμε στη χριστουγεννιάτικη πόλη μας, όπου θα υπάρχουν, ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα για μικρούς και μεγάλους, κατά μήκος των εμπορικών δρόμων και στην κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα", αναφέρει ο δήμος ανατολικής Σάμου.


Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, τα περίπτερα θα πλαισιώνουν οι Παιδικοί Σταθμοί, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και Πολιτιστικοί Σύλλογοι παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα, προσφέροντας κεράσματα και δημιουργώντας χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες!


Από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσουν (ώρες καταστημάτων) τα διαδραστικά περίπτερα όπου θα περιλαμβάνουν «Στέκι των μικρών», face painting, σπιτάκι Άγιου Βασίλη, σοκολατόσπιτο, «cine των μικρών» (προβολή παιδικών χριστουγεννιάτικων ταινιών), «Μαστροκατασκευές» (χριστουγεννιάτικες δημιουργίες & κατασκευές) και Sweet Home με μοναδικά γλυκά !


Από το ένα σπιτάκι στο άλλο θα σας καθοδηγούν «πατουσάκια», ώστε να μην παραλείψετε ούτε ένα σπιτάκι μας!


Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων σε κάθε περίπτερο, με γιορτινή ατμόσφαιρα και χριστουγεννιάτικη διάθεση!


"Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: το Μέγα χορηγό Αντιπροσωπείες- Διανομές Ειδών Διατροφής Κίμων Καββάδας, το Χρυσό Χορηγό Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη και τους Αργυρούς Χορηγούς Aegean Airlines και Όμιλο Εταιρειών Χριστινίδη που συνέλαβαν στη δημιουργία αυτής της εορταστικής ατμόσφαιρας, σε μας και στα παιδιά μας, που τόσο έχουμε ανάγκη!


Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές από τους φορείς και Συλλόγους που στήριξαν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και θα δώσουν δυναμικό παρών προκειμένου να πετύχουμε την τόνωση της κίνησης στην πόλη μας! Το «Λύκειο Ελληνίδων» Παράρτημα Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καπετάν Λαχανά», το Χορευτικό Όμιλο Σάμου, την Ένωση Μικρασιατών Σάμου, τη Φιλαρμονική «Βαθύλλος Αντώνης Γεροχριστοδούλου», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοκκαρίου «Πηγή της Μάνας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άγιου Κωνσταντίνου «Αρίσταρχος ο Σάμιος», τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού-Παράρτημα Βαθέος, τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας: 1ος -2ος- 3ος Σάμου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Σάμου και τους μουσικούς κ. Σπύρο Ζωχιό και κα Κάτια Θεοχαροπούλου", αναφέρει ο δήμος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required