25 Ιαν 2020

Χρ. Στεφανάδης - Η Σάμος έχει ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης

Την ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης και την πεποίθηση πως η επαναδημιουργία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις του ιδίου θα δώσουν λύση στο πρόβλημα, εκφράζει ο βουλευτής του νομού, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Ο βουλευτής Σάμου αναφέρει:

Αδιαμφισβήτητα το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, και συγκεκριμένα η Σάμος, στην οποία τα τελευταία χρόνια συρρέουν κατά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Δυστυχώς, η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται, παρά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η επαναδημιουργία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μία σημαντική κίνηση, η οποία, σε συνδυασμό με τις συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις του Βουλευτή Νομού Σάμου, καθ. Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη, αναμένεται να δώσει λύση στο πολυετές αυτό πρόβλημα.

Η Σάμος έχει ανάγκη την ΑΜΕΣΗ αποσυμφόρηση. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη.
Αμετακίνητα και ξεκάθαρα ο Βουλευτής Ν. Σάμου μιλάει ανοιχτά για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, και προσπαθεί να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή των ακριτικών νησιών, η φωνή της Σάμου.

ΜΟΝΟ το μήνα Ιανουάριο, ο Βουλευτής Ν. Σάμου μίλησε για το προσφυγικό- Μεταναστευτικό τόσο στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20/01, όσο σε ΜΜΕ Πανελλήνιας Εμβέλειας.
Συγκεκριμένα, στις 09/01 στην εκπομπή KONTRA24 του Kontra Channel, στις 15/01 στην Πρωινή Επισκόπηση στο κανάλι της Βουλής, στις 16/01 στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ1, στις 21/01 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel, καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας και μεγάλης ακροαματικότητας.

Σταθερά, μαζί με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Σάμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required