18 Φεβ 2020

Εκπαιδευτική εκδρομή, στην Αθήνα, για το ΕΠΑ.Λ. Σάμου και την Ομάδα Ραδιοφώνου

Μια εντυπωσιακή εκπαιδευτική εκδρομή υλοποίησε στην Αθήνα η μαθητική ομάδα του "Μαυρογένειου" ΕΠΑ.Λ. Σάμου και του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέμα το Ραδιόφωνο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.



Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα στούντιο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, να γνωρίσουν τεχνικούς και δημοσιογράφους αλλά και να παρακολουθήσουν τη ροή ζωντανών εκπομπών. Με πολύ μεγάλη χαρά η αποστολή επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Σαμιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά ο οποίος υποδέχθηκε θερμά μαθητές και καθηγητές.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν όλοι συμμετέχοντας ως κοινό στη ζωντανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι", ενώ παρακολούθησαν και τη θεατρική παράσταση "Βερβερίτσα' στο Θέατρο Λαμπέτη.






Πραγματοποιήθηκαν επίσης επισκέψεις στο Πλανητάριο, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης καθώς το Μουσείο της Ακρόπολης, τη Βουλή και τον Βασιλικό Κήπο. Περπάτησαν τον πεζόδρομο της οδού Ερμού και περιηγήθηκαν στο Μοναστηράκι.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους και τη συνεργασία με τους καθηγητές τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς Φακλώνα Καραγιάννη και Ευθύμιο Ευαγγέλου που συνόδεψαν και συντόνισαν αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη. Επίσης, στο Γραφείο Ταξιδιών ‘Proorismos Travel’ και την κα Γιασεμή Σεβαστάκη για την άρτια οργάνωση της εκδρομής.






Να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από το Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ. Σάμου και το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πέρα από τις εκπαιδευτικές συναντήσεις εδώ και χρόνια λειτουργεί και το μαθητικό ηλεκτρονικό ραδιόφωνο "Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ. Σάμου Radio" το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη πολλών ακροατών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required