24 Φεβ 2020

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο  περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν κατά το διήμερο 21 και 22  Φεβρουαρίου, στη Σάμο. Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις συγκεκριμένες υποθέσεις και συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 17χρονος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 47χρονου αλλοδαπού από την περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, ενώ από κοινού με τον 15χρονο αφαίρεσαν έτερη δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 52χρονης ημεδαπής, από την περιοχή του Καρλοβάσου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 17χρονος, χρησιμοποίησε την πρώτη μοτοσικλέτα για να μετακινηθεί από την περιοχή του Βαθέος στο Καρλόβασι, οδηγώντας την, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required