20 Μαρ 2020

Η Ένωση Ξενοδόχων για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας

Στις ενέργειες στις οποίες προέβη αμέσως μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων της κυβέρνησης που αφορά τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, αναφέρεται η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου.

Η Ένωση επικοινώνησε με όλους τους ξενοδόχους του νομού, των οποίων οι μονάδες παραμένουν σε λειτουργία, ζητώντας στοιχεία για τις πληρότητες, την επαγγελματική ιδιότητα των ενοίκων και το χρονικό ορίζοντα των κρατήσεων. Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων επικοινώνησε με την υπεύθυνη του ΕΟΤ Μυτιλήνης, κα Χατζηστυλιανού Νίκη, στην οποία ανέφεραν τις ανάγκες σε δωμάτια της Σάμου, που φιλοξενούν αστυνομικούς, λιμενικούς, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ΜΚΟ, κλπ.

Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα λειτουργίας περισσότερων του ενός ξενοδοχείου, λόγω του μεγέθους αυτών και ζήτησε να συμπεριληφθούν και τα ξενοδοχεία που θα μείνουν ανοιχτά για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όπως και η ανάγκη να λειτουργεί ξενοδοχείο στο Καρλόβασι και στην Ικαρία.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Σάμου, κ. Εμμανουήλ Βαλής, ενημέρωσε τον Βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη , τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ.  Στάντζο  και τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, κ. Λυμπέρη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου επισημαίνει πως άμεσα θα παρθούν αποφάσεις για το ποια ξενοδοχεία θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και ποια θα πρέπει να κλείσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required