20 Μαΐ 2020

Στον δήμο Δυτικής Σάμου ο Κώστας Μουτζούρης

Διήμερη επίσκεψη στον δήμο Δυτικής Σάμου πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χτες στο δημαρχείο Καρλοβάσου, συμμετείχαν εκτός από τον δήμαρχο του δήμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Δυτικής Σάμου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και εκπρόσωπος από την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, και έγινε μία γενική άκρως εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν όλη την περιφέρεια και κατατέθηκαν προτάσεις εφ ' όλης της ύλης.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την κοινότητα Κοντακαιίκων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, καθώς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, που του έθεσαν ερωτήματα για την πορεία εκτέλεσης κάποιων έργων, καθώς και για τον προγραμματισμό εργασιών. Ο κ. Μουτζούρης ξεναγήθηκε στην κοινότητα και μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εθελοντική προσφορά και δράση των κατοίκων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Σάμου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου κ. Πανουράκης, ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Διακοσταμάτης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ.Ελένης, καθώς και οι Διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Σάμου και του Δήμου Δυτικής Σάμου κύριοι Βασιλείου και Καραγιαννίδης.

Τα βασικά έργα που συζητήθηκαν είναι:
Το παραλιακό μέτωπο Καρλοβάσου 
Η παράκαμψη Καρλοβάσου
Η παράκαμψη Κάμπου- Μαραθοκάμπου
ηΗχερσαία ζώνη Όρμου Μαραθοκάμπου
και το αλιευτικό καταφύγιο Όρμου Μαραθοκάμπου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required