23 Μαΐ 2020

Στην Επιστημονική Επιτροπή του Global Council On Anthropological Linguistics ο Μ. Γ. Βαρβούνης

Στις 21 Μαΐου 2020 ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, ο συμπατριώτης μας καθηγητής Μανόλης Γερ. Βαρβούνης, μετά από σχετική διαδικασία, εκλέχθηκε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Global Council on Anthropological Linguistics (GLOCAL), του University of London (SOAS). 

Το δίκτυο αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό για τις επιστημονικές εκδόσεις και τα διεθνή ανθρωπολογικά συνέδρια που διοργανώνει, όπως τα Annual Conference on Asian Linguistic Anthropology, Annual Conference on Mediterranean andEuropean Linguistic Anthropology, Annual South and Central American Assembly Linguistic Anthropology, Annual Conference on Oceanian Linguistic Anthropology, African Assembly on Linguistic Anthropology και Mediterranean Association of Linguistic Anthropology (για τα υπόλοιπα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής, που αποτελείται από κορυφαίες διεθνώς επιστημονικές προσωπικότητες του χώρου, και τις δραστηριότητες του δικτύου αυτού βλ. λεπτομέρειες στο: https://glocal.soas.ac.uk/sc-committee/

Η τιμητική αυτή εκλογή αποτελεί αναγνώριση του επιστημονικού έργου που επιτελείται στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, του οποίου ο Μαν. Βαρβούνης είναι ιδρυτής και διευθυντής, αλλά και γενικότερα στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, πάνω στους συγκεκριμένους ερευνητικούς τομείς, και σίγουρα μια διεθνής αναγνώριση και αποδοχή του ερευνητικού και συγγραφικού έργου του συμπατριώτη μας καθηγητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required