4 Ιουν 2020

Εργασίες στο τουριστικό καταφύγιο Καρλοβάσου

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο τουριστικό καταφύγιο Καρλοβάσου, για την εκβάθυνση της ράμπας που χρησιμοποιείται από τα μικρά σκάφη με χρήση τρέιλερ και για την εκβάθυνση μέρους της εισόδου του καταφυγίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επέμβαση είχε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει «μπαζωθεί» η είσοδος του καταφυγίου και να έχει προσαμμωθεί η ράμπα του.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρλοβάσου «Το λιμάνι» και κατανοώντας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς, ο Δήμος Δυτικής Σάμου ζήτησε τη συνδρομή του κ. Άρη Σπανογιάννη, ο οποίος με τον κατάλληλο εξοπλισμό μηχανημάτων, αποκατέστησε το πρόβλημα αφιλοκερδώς.




Σχετικές ειδήσεις

Την άμεση εκβάθυνση της εισόδου στη μαρίνα Καρλοβάσου ζητά ο Σύλλογος "Το Λιμάνι"

Την εκβάθυνση της εισόδου στη μαρίνα Καρλοβάσου ζητά με κατεπείγουσα επιστολή του προς τον δήμαρχο και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Σάμου ο Πολιτιστικός και Εξωραιστικός Σύλλογος λιμένος Καρλοβάσου "Το λιμάνι". Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει: Η σε λειτουργία ευρισκόμενη μαρίνα Καρλοβασίων εξυπηρετεί τον ελλιμενισμό αλιευτικών, τουριστικών και σκαφών αναψυχής μικρού και μεγάλου μεγέθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required