5 Ιουλ 2020

Πνοή ζωής για 3 συνανθρώπους μας

Πνοή ζωής σε 3 συνανθρώπους μας δίνει μετά το θάνατό του από ατύχημα ο συμπολίτης μας Αλέξης Λεκάτης. Η απόφαση να δωρηθούν όργανά του θα γεμίσει ελπίδα χρόνια πάσχοντες ασθενείς. Ευχόμαστε η πράξη του να βρει μιμητές που τόσο έχουμε ανάγκη. 


Μια σύντομη συγκινητική επιστολή, με αφορμή το περιστατικό, λάβαμε από τον παθολόγο-εντατικολόγο, διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Σάμου και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του ιδρύματος, κ. Φάμπιο Τζιαρντίνα, την οποία και δημοσιεύουμε παρακάτω.


"Για τον Αλέξη Λεκάτη.

Αγαπητέ μου φίλε Αλέξη,


Χάθηκες απ'τη ζωή από ένα χαζό ατύχημα, κι εγώ βρέθηκα να είμαι ο τελευταίος γιατρός σου, χωρίς να μπορώ να κάνω πολλά...

Όμως εσύ βρήκες τον τρόπο να προσφέρεις ζωή σ' έναν άνθρωπο καταδικασμένο από την ηπατική του ανεπάρκεια και να σώσεις άλλους δύο από τη σκλαβιά της αιμοκάθαρσης.

Καλό ταξίδι φίλε Αλέξη!


Θα μας λείψει η παρέα σου.

Ο φίλος σου ο Φάμπιο".


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Αλέξη,έκανες στην ύστατη στιγμή σου δώρα ανεκτίμητης αξίας, δώρα ζωής, σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Συγχαρητήρια και στο γιατρό σου, που σου έδειξε το μονοπάτι της ελεημοσύνης!!

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required