24 Μαρ 2018

Στους Φούρνους για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο βουλευτής Σάμου

Στους Φούρνους για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου θα βρίσκεται αύριο ο βουλευτής Σάμου, κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, που θα συνοδεύεται από κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού και Ναυτικού και οι οποίοι θα καταπλεύσουν στο νησί με ακταιωρό του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

«Σε μια περίοδο που η γείτονα χώρα εγείρει έντονα και επιθετικά αξιώσεις έναντι των αδιαμφισβήτητων κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των νησιών μας, η παρουσία της πολιτείας και του στρατού στους Φούρνους υπογραμμίζει το αυτονόητο των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του βουλευτή.

Ο κ. Σεβαστάκης, κατά την παραμονή του στους Φούρνους θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς «μετά και από την πολύ σημαντική εξέλιξη ως προς τις χρηματοδοτήσεις έργων υποδομής για το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων. Να υπενθυμίσουμε ότι οι μελέτες των έργων που υποβλήθηκαν από την τοπική αυτοδιοίκηση, αξιολογήθηκαν από την κυβέρνηση και χρηματοδοτούνται από τα ΕΣΠΑ και τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως  και ανακοινώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου του Αν Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τους βουλευτές του Βόρειου Αιγαίου την Πέμπτη 15 Μαρτίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required