21 Αυγ 2018

Απονομή βραβείων ποιότητας ξενοδοχείων της Σάμου από το Apollo

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Samaina Inn στο Καρλόβασι, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, την Κυριακή, 19 Αυγούστου, στις 19:30, η τελετή απονομής βραβείων ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού μας από το Apollo.








Πρόκειται για τον μεγαλύτερο tour operator της Βόρειας Ευρώπης προς την Ελλάδα. Ως είθισται, και στη φετινή εκδήλωση, η εμπορική διευθύντρια του Apollo, κα Νίνα Χόρνεβαλ, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών, παρουσίασαν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Apollo στη χώρα μας φτάνοντας τους 475.000 (!) επισκέπτες, με προοπτική σύντομα να ξεπεράσουν τους 500.000, ανεβάζοντάς το επάξια στην 1η θέση όσον αφορά την Ελλάδα.


Στιγμιότυπα πριν την έναρξη της εκδήλωσης



Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Άποψη της αίθουσας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
Η κα Χόρνεβαλ και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σημασία του διαδικτύου αφού το 75% των πελατών το επιλέγουν για τις κρατήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις φωτογραφίες αλλά και στη γενικότερη παρουσίαση μιας ξενοδοχειακής μονάδας στο διαδίκτυο. Το σημαντικό και ευχάριστο που αφορά στο νησί μας είναι ότι η Σάμος βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, από τις περιοχές που προτείνονται για επίσκεψη από τους ίδιους τους πελάτες, ξεπερνώντας άλλους γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.


Από αριστεράΗ κα Νίνα Χόρνεβαλ, εμπορική διευθύντρια του Group Apollo, ο κ. Νιλς Γκρόσεν, γενικός διευθυντής του Apollo Δανίας, οι κ.κ. Μανώλης Παντελέλης και Νίκος Χριστουλάκης, υπεύθυνοι συμβολαίων και η κα Στίνα Ούλμπριχ, υπεύθυνη ξεναγών του Apollo στη Σάμο. Στο κέντρο ο κ. Δημήτρης Κασμιρλής, ιδιοκτήτης του Rhenia Tours και συνεργάτης του Apollo στη Σάμο.
Νίνα Χόρνεβαλ


Νιλς Γκρόσεν

Μανώλης Παντελέλης
Νίκος Χριστουλάκης

Στίνα Ούλμπριχ

Αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένονται το 2019 στη Σάμο πάνω από 13.000 επισκέπτες από τον μεγάλο αυτό tour operator αφού το 2019 θα προστεθεί η αγορά της Νορβηγίας. Εναρκτήριο χαιρετισμό στην τελετή είχαμε από τον ιδιοκτήτη του Rhenia Tours, συνεργάτη του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ενώ παρόντες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν ο αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Σάμου, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής και ο κοινοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλης Νικολού. Στη συνέχεια της βραδιάς δόθηκαν τα βραβεία στους ξενοδόχους του νησιού, τα οποία οι ίδιοι οι πελάτες, με τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους επιβραβεύουν κάθε χρόνο. Τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 και 4+ όπου παρουσιάζουμε παρακάτω με τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Η έναρξη της απονομής των βραβείων





Στην κατηγορία 2, το ασημένιο μετάλλιο με 8,1 στο Bella Vista και την κα Κλαίρη Σμυρνάκη


Στην κατηγορία 2, το χρυσό μετάλλιο με 8,2 στο Aeolis και τον κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη


Στην κατηγορία 3, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Anthemis και την κα Λεοντίδη


Στην κατηγορία 3, το ασημένιο μετάλλιο με 8,9 στο Agrilionas και τον κ. Πρόδρομο Αντωνακάκη

Στην κατηγορία 3, το χρυσό μετάλλιο με 9,4 στο Olympia Village

Στην κατηγορία 3+, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Glicorisa Beach


Στην κατηγορία 3+, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Kouros Seasight (ισοβάθμισε με το Glicorisa Beach) και τον κ. Φωτεινό Καρανικολάου


Στην κατηγορία 3+, το ασημένιο μετάλλιο με 9,6 στο Villa Eleonas και την κα Κασσάνδρα Κυριαζή


Στην κατηγορία 3+, το χρυσό μετάλλιο με 9,8 στο Archangelos Village και την κα Άννα Βασιλειά


Στην κατηγορία 4, το ασημένιο μετάλλιο με 8,2 στο Arion και τον κ. Στέλιο Χατζηανδρέου


Στην κατηγορία 4, το χρυσό μετάλλιο με 8,8 στο Samaina Inn και την κα Κατερίνα Σταύρου


Στην κατηγορία 4+, το χρυσό μετάλλιο με 9,3 στο Sirena Residence & Spa και την κα Λίτσα Τζουνοπούλου 

Ευχαριστίες στην κα Κατερίνα Σταύρου ως οικοδέσποινας για τη φιλοξενία της εκδήλωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required