16 Νοε 2018

Τους Μανολάτες επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μανολατών.  Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η συζήτηση ξεκίνησε με τις αλλαγές που φέρνει ο νέος εκλογικός νόμος, γνωστός ως Κλεισθένης. Στη συνέχεια, ακολούθησε διεξοδική ανάλυση για τους βασικούς άξονες διοίκησης του δήμου, που προτείνει η "Ανατροπή". Δόθηκαν διάφορα παραδείγματα και ακολούθησε συζήτηση πάνω σε όλα αυτά τα θέματα.

Οι προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή", σχετικές με την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας, ώστε να λυθούν πάγια προβλήματα σχετικά με την ανάπτυξη και την καθημερινότητα των Μανολατών, είναι οι εξής:



1. Επίλυση προβλήματος επάρκειας νερού ύδρευσης (αντικατάσταση δικτύου από Μάνα προς δεξαμενή, καθαρισμός-συντήρηση μαστεύσεων, αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης).

2. Διάνοιξη δρόμου από Κριθαράκια μέχρι Ξερόρεμα, για λόγους αντιπυρικής ζώνης από τον νότο και για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

3. Δημιουργία αποχετευτικού δικτύου, στις οικίες που δεν υπάρχει.

4. Βελτίωση και διαμόρφωση των δρόμων από Σαρδέλα μέχρι κοινοτικό γραφείο, από νεκροταφείο μέχρι εκκλησία και από Κορωνιό μέχρι πάνω γειτονιά (δημιουργία τοιχίων, τσιμεντοστρώσεις όπου χρειάζεται).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required