16 Νοε 2018

Κοινή γραμμή πλεύσης για το Μεταναστευτικό ζητά η «Δράση Ενότητα Προοπτική»

Κοινή γραμμή πλεύσης στο θέμα του Μεταναστευτικού ζητά η δημοτική παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική», ενόψει της επικείμενης συνάντησης αντιπροσωπείας του Δήμου Σάμου και φορέων του νησιού με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής,  κ. Βίτσα.

Η παράταξη ζητά να προηγηθεί, το συντομότερο δυνατόν, με πρωτοβουλία του Δήμου, σύσκεψη όλων των φορέων του νησιού (Δήμος, Αντιπεριφέρεια, Παραγωγικοί, Κοινωνικοί, Επιστημονικοί φορείς), όπου θα αναλυθούν σε βάθος τα προβλήματα που απορρέουν από το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό και θα αποφασιστούν δεσμευτικές για όλους θέσεις και προτάσεις που θα κατατεθούν στη συζήτηση με τον Υπουργό ως βασικό πλαίσιο διεκδίκησης των Σαμίων. Επιπλέον, η «Δράση Ενότητα Προοπτική» ζητά τα πορίσματα και οι αποφάσεις να αποτελέσουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της  αντιπεριφέρειας Σάμου.

«Στόχος η κοινή γραμμή πλεύσης ΟΛΩΝ για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό και η από κοινού υιοθέτηση μελετημένων και στοχευμένων δράσεων για τη δικαίωσή μας. Σε αντίθετη περίπτωση ως «Δράση-Ενότητα-Προοπτική» δεν θα συμμετάσχουμε στη συνάντηση με τον Υπουργό και παράλληλα θα καταγγείλουμε στο Σαμιακό Λαό όσους υπονόμευσαν τον κοινό αγώνα», καταλήγει η παράταξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required