16 Φεβ 2019

ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου Ν.Δ.- Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με τον Μ. Βαρβιτσιώτη


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς», το βράδυ της Παρασκευής, 15/2, στις 19:30, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σάμου της Ν.Δ. Μέλη και φίλοι του κόμματος έδωσαν το παρών, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο π. υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου (2013-2015), βουλευτής Β΄ Αθηνών και τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

Πριν πάρει το λόγο ο κ. Βαρβιτσιώτης, χαιρέτησε την εκδήλωση ο τομεάρχης Σάμου της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κούρταλης και στη συνέχεια προλόγισε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με σύντομη ομιλία και χαιρετισμό ο πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου Γιάννης Μάρκου.


Ο τομεάρχης Κ. Κούρταλης

Η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χ. Καλογήρου που καταχειροκροτήθηκε

Στην εκδήλωση παρέστησαν η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφια Χριστιάνα Καλογήρου, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο αντιπεριφερειάρχης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου Γιώργος Κυριαζής, ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, οι πολιτευτές κ.κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, Νίκος Στεφανής και Μάνος Λογοθέτης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πάρης Παπαγεωργίου και Άννη Ανδρεάδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου Αντώνης Σίμος, ο αντιπρόεδρος και εκτελών χρέη προέδρου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, Δημήτρης Καραγιάννης, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής και Δυτικής Σάμου της Ν.Δ., Μαρία Παπαδάμ και Νίκος Αγγελίδης αντίστοιχα, κά.

Ο πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Μάρκου

Η έναρξη της εκδήλωσης

Κεντρικός ομιλητής ο Μ. Βαρβιτσιώτης (Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα")









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required