18 Φεβ 2019

Στη Σάμο δημοσιογραφική αποστολή της εκπομπής "My Greek Odyssey"

Στη Σάμο θα βρίσκεται από σήμερα έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, αποστολή του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey”, που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο τον Ιούλιο και αφορά τη μονοθεματική παρουσίαση του νησιού σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων, κατά την παραμονή στο νησί, περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι στο Ηραίο, στο Καρλόβασι, στην πόλη της Σάμου, στο Ευπαλίνειο Όρυγμα και στο Ναό της Ήρας, καθώς και πολλές επισκέψεις σε χωριά και παραλίες. Σκοπός της επίσκεψης του συνεργείου είναι η περιήγηση στο νησί, η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους, η ενημέρωση από τους αρμοδίους για τις τουριστικές προοπτικές, καθώς και η επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα συλλέξει πληροφορίες για τη δημιουργία ενός οδοιπορικού που θα παρουσιάζει όλες τις πτυχές του νησιού, θα αναδεικνύει την ποικιλία των τουριστικών επιλογών και θα αναδεικνύει την περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Tο ντοκιμαντέρ αφορά στην ωριαία προβολή του νησιού και θα προβληθεί στην Αυστραλία και σε παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα. Σκοπός του είναι να καταγράψει την παράδοση, την ιστορία, τη γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στη Σάμο για να εμπνεύσει τους τηλεθεατές - εντός και εκτός Ελλάδας - να την ανακαλύψουν και να την επισκεφτούν.

Να σημειωθεί πως η επίσκεψη της δημοσιογραφικής αποστολής, εντάσσεται  στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για την τουριστική προβολή και προώθηση του τόπου του Δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού.

"Για την υλοποίηση της δράσης αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Aegean Airlines που παρέχει δωρεάν τα εισιτήρια της αποστολής, την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και το Ξενοδοχείο Aegeon στο Καρλόβασι που προσφέρει την διαμονή και την επιχείρηση «SAMOS AUTO CENTER / Γιάννης Μανώλαρος» που διαθέτει το αυτοκίνητο για την περιήγηση του συνεργείου στο νησί', αναφέρει ο δήμος Σάμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required