12 Μαρ 2019

Υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ο Γιώργος Στάντζος

Και προτού αλέκτωρ φωνήσει τρις, όπως αναφέραμε στο σχετικό δημοσίευμα για τις υποψηφιότητες που αφορούν στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, περί πιθανής υποψηφιότητας Γιώργου Στάντζου, μια νέα δημοτική παράταξη, με υποψήφιο δήμαρχο τον ίδιο, θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.


 «Εμείς, που αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά του τόπου μας ενημερώνουμε τους πολίτες της ανατολικής Σάμου ότι για τις προσεχείς εκλογές δημιουργήσαμε μία ανεξάρτητη κίνηση πολιτών με μοναδικό σκοπό να συμβάλουμε καθοριστικά με δυναμισμό και υπευθυνότητα στη χάραξη αναπτυξιακής πορείας για τον τόπο μας, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες του παρόντος και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον», αναφέρει  ανακοίνωση της παράταξης και προσθέτει πως η κίνηση είναι μία ανεξάρτητη δημοκρατική κίνηση πολιτών χωρίς κομματικό χρώμα, αλλά με σαφές αυτοδιοικητικό περιεχόμενο.

«Η επανεκκίνηση του νέου δήμου πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας. Το νέο ξεκίνημα φιλοδοξεί να συνδυάσει τις φρέσκες ιδέες, τον δυναμισμό, την ωριμότητα στη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα στην πράξη. Θα βαδίσει πάνω σε μια συμφωνία πολιτών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του δήμου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την υπέρβαση, με σοβαρότητα και σταθερότητα των μεγάλων προβλημάτων που όλοι συζητούμε και γνωρίζουμε», επισημαίνει.

Η νέα δημοτική παράταξη θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Σάμος". «Σας καλούμε να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να δώσουμε όνομα στην παράταξή μας και να χαράξουμε κοινή πορεία- δίνοντας πνοή ζωής, προκειμένου ο δήμος ανατολικής Σάμου να βρει τον ανανεωμένο βηματισμό του στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας προχωρώντας όλοι μαζί ένα βήμα προς το αύριο», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η νέα παράταξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required