18 Φεβ 2020

Τη βασιλόπιτά του έκοψε το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, το Σάββατο  στο ξενοδοχείο «Aeolis».

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το κοινό για τις διάφορες δραστηριότητες του σωματείου μας, όπως τη διοργάνωση των μαζικών στειρώσεων, το σχολικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα υιοθεσιών, την αντιμετώπιση κακοποιήσεων, τις διασώσεις και τις εργασίες μας στο καταφύγιο.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τα δικαιώματα των αδέσποτων και τη φροντίδα τους. Μεγάλη εντύπωση έκανε στο ακροατήριο ο μεγάλος αριθμός των περιστατικών, που αναλάβαμε.

«Έγινε αναφορά στο σπουδαίο ρόλο, που παίζουν οι εθελοντές στις διάφορες δράσεις μας και τους ευχαριστήσαμε  θερμά, ιδιαίτερα τους παρεβρεθέντες στρατιωτικούς κτηνιάτρους της 79 ΑΔΤΕ , Υπλγο κ. Νικολάκη Νικόλαο και Ανθλγο κ. Καλκαβούρη Ηλία, που βοήθησαν στις προηγούμενες μαζικές στειρώσεις και τον αρχιφύλακα Καζόγλου Δημήτρη, που ενθουσιάζει μαθητές και εκπαιδευτικούς με την καταπληκτική παρουσία του στο πλαίσιο του σχολικού μας προγράμματος περί φιλοζωίας.

Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά με διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις και πλούσια δώρα, για τα οποία ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Μπουλαμάτη και την κα. Αθηλένα Βελεμβέτσου, που προσέφεραν τη νόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Επίσης, ευχαριστούμε την κα Αναστασία Σεργάγη για την προσφορά ενός μασάζ στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον σκύλο μας τον Έλβις, τον αρχηγό του καταφυγίου, ο οποίος κέρδισε με την παρουσία του τις καρδιές όλων μας.

Τέλος , σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη και τυχερή χρονιά για εσάς και τις οικογένειές σας», αναφέρει το Σωματείο.







1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν Πανελλαδικά τα φιλοζωϊκά σωματεία, πολλά εκ των οποίων φαίνεται πως διαθέτουν οικονομική ευμάρεια ώστε να διαφημίζονται από την τηλεόραση.
Μυρίζομαι και εδώ, όπως και στο μεταναστευτικό, ότι υπάρχει από κάπου κρυφή χρηματοδότηση. Για τις ακαθαρσίες όμως δεν μιλάει κανένας. Δικαιώματα για παιχνίδι στα πάρκα, οι σκύλοι και όχι τα παιδιά. Αν διαμαρτυρηθείς σε απειλούν με εισαγγελέα.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required