3 Αυγ 2020

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμος

Το Σάββατο, 1η Αυγούστου, στον μοναδικά ειδυλλιακό πολυχώρο "Φίλιον" του Οινοποιείου Βακάκη, με κάθε επισημότητα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Σάμος. Παρέστησαν, ο νέος διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Γεώργιος Μαύρος, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο πλοιοκτήτης της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστος Σπανός μετά της συζύγου του, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι των μελών του Ρ.Ο.

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό και καλωσόρισμα των επισήμων, την ανάγνωση των πεπραγμένων του παρελθόντος έτους και την παρουσίαση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το Έτος 2020-2021. 

Ακολούθησε η ιδιαίτερης φύσεως ομιλία του διοικητού της 2470 Π.Δ.Ρ. Γεωργίου Μαύρου, ο οποίος παριστάμενος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Ρ.Ο., με θέμα: "Πυθαγόρας ο Σάμιος".

Εν συνεχεία πραγματοποιήθησαν εισδοχές νέων μελών και βραβεύσεις.


Στιγμιότυπο της βράβευσης του κ. Σπανού

Ειδικότερα, o Ροταριανός Όμιλος Σάμος, βράβευσε τον πλοιοκτήτη της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστο Σπανό, για την συμβολή της εταιρείας του εν γένει και του ιδίου ιδιαιτέρως, στην μεταξύ των νησιωτών επικοινωνία, την εκ των πραγμάτων τουριστική αναβάθμιση των νησιών μας και την διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Επίσης, ακολούθησε η βράβευση του απερχόμενου προέδρου του Ρ.Ο. Σάμος, Δημητρίου Κυριαζή, για την προσφορά του και την καθόλα επιτυχημένη προεδρία του.

Τέλος ο εκπρόσωπος του εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πυθαγορείου Άγγελος Γλυφός, παρέδωσε ευχαριστήριες πλακέτες προς τον Όμιλο και το μέλος αυτού τον Ροταριανό Αργύρη Μανέτα, για την προσφάτως μεγάλη δωρεά 17 αντιπυρικών στολών προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.



Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος και τα μέλη του, εφαρμόζοντας το Ροταριανό ρητό, "Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτού", από της ιδρύσεώς του, έχει παράξει και συνεχίζει να παράγει απρόσκοπτα μεγάλο κοινωφελές έργο, υπέρ του ανθρωπισμού εν γένει και της σαμιακής κοινωνίας ιδιαιτέρως, προσφέροντας τη βοήθειά του προς τα Σώματα Ασφαλείας, τους Τοπικούς Δήμους, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, τα Περιφερειακά Κοινοτικά Ιατρεία, την Α Βάθμια και Β Βάθμια Εκπαίδευση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προς τα γειτονικά μας νησιά (Φούρνοι, Αγαθονήσι).

Επίσης, προήγαγε και συνεχίζει να προάγει μεθοδικά, την προβολή της Σάμου ως τουριστικού προορισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Ακολουθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το έτος 2020-21:

Πρόεδρος: Νικόλαος Βακάκης.

Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία Τηνιακού.

Γ. Γραμματέας: Μάριος Μπακόπουλος.

Ταμίας: Ιωάννης Πνευματικάκης.

Κοσμήτωρ: Τριανταφυλλιά Βλαχοπούλου.

Μέλος: Εμμανουήλ Γαρουφαλής.

Μέλος: Εμμανουήλ Ισιδώρου.

Προ. Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής.

Εψηφισμένος Πρόεδρος (2021-2022): Ευγένιος Χαρδαβέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required